2016 m. „Lygiausia darboviete” skelbiame Nasdaq Technologijų ir verslo kompetencijų centrą

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Jau šeštus metus iš eilės Moterų informacijos centro organizuotuose lygiausios darbovietės rinkimuose 2016 metų nugalėtoja tapo įmonė Nasdaq Technologijų ir verslo kompetencijų centras. Konkurso „Lygiausia darbovietė“ organizatoriai kviečia Lietuvos įmonių darbuotojus nominuoti savo darbovietę, kaip vietą, kurioje siūlomos vienodos sąlygos dirbti, tobulėti, derinti šeimos ir darbo balansą tiek vyrams, tiek moterims.

Šių metų konkursą laimėjusi įmonė Nasdaq Technologijų ir verslo kompetencijų centras („Nasdaq Vilnius Services“) išsiskiria ne tik tuo, kad jai vadovauja moteris, bet ir dėl daugelio kitų priežasčių. Bendrovė sparčiai plečiasi – nuo 2014 metų pradžios darbuotojų skaičius išsiplėtė beveik dvigubai iki 250 žmonių.

Įmonėje išlaikomas puikus lyčių balansas: vyrai sudaro 51 procentą darbuotojų, o 49 procentus – moterys. Tiek vyrams, tiek moterims sudaromos vienodos sąlygos įsitraukti į organizuojamas veiklas, tobulėti profesinėje srityje, visi darbuotojai vertinami pagal savo sugebėjimus.

Socialiai atsakinga įmonė

Nuo pat  įkūrimo pradžios Nasdaq Technologijų ir verslo kompetencijų centras aktyviai įsitraukia į socialiai atsakingas veiklas. Bendrovėje įsteigtas „Iniciatyvų komitetas“ vien per praėjusius metus suorganizavo daugiau nei 20 vidinių iniciatyvų, kurios darbuotojams suteikia galimybę įsitraukti į įvairias veiklas, tobulėti įvairiose srityse bei prisidėti prie svarbių socialinių akcijų, kurios kuria svarbius pokyčius visuomenėje. Lapkričio mėnesį Nasdaq Technologijų ir verslo kompetencijų centras palaikė pasaulinę „Movember“ akciją, kuria siekiama suvienyti vyrus ir atkreipti dėmesį į jiems būdingas sveikatos problemas. Aktyviai dalyvaujama ir savanorystės veiklose: prieš Kalėdas verslo kompetencijų centro darbuotojai dalyvavo projekte „Vaikų svajonės“. Be to, labdaringame renginyje, kuriame darbuotojai  tarpusavyje galėjo pirkti ir parduoti konditerinius gaminius, surinktos lėšos buvo skirtos Moterų krizių centrui.

Sveikinimai „Nasdaq Vilnius Services“, laimėjusiai 2016 metų „Lygiausia darbovietė” apdovanojimą, o jus kviečiame pasižiūrėti Nasdaq Technologijų ir verslo kompetencijų centro vaizdo įrašą iš atidarymo šventės.

Apie Nasdaq Technologijų ir verslo kompetencijų centrą:

„Nasdaq Vilnius Services“ yra Technologijų ir verslo kompetencijų centras, kurį 2015 metų pradžioje Vilniuje atidarė Nasdaq grupė.  Šiuo metu čia dirba informacinių technologijų IT, vertybinių popierių biržų prekybos, apskaitos ir atsiskaitymų operacijų, finansų apskaitos ir valdymo, multimedijos, kibernetinio saugumo ir kitų sričių profesionalai, teikiantys paslaugas Nasdaq grupės įmonėms bei klientams Europoje, JAV ir Azijoje. Šiuo metu Vilniuje dirbančios komandos kuria, testuoja ir diegia vertybinių popierių prekybos ir atsiskaitymų sistemas, prižiūri ir plėtoja finansų rinkoms kritinę IT infrastruktūrą, valdo Nasdaq akcijų biržų Europoje operacijas, teikia paslaugas listinguojamoms bendrovėms ir finansų institucijoms, vykdo finansų apskaitą ir teikia kitas paslaugas. Kartu su vertybinių popierių rinkos infrastruktūros bendrovėmis „Nasdaq Vilnius“ ir Lietuvos centriniu vertybinių popierių depozitoriumu, kuriose kartu dirba 28 specialistai, iš viso šiuo metu Nasdaq Lietuvoje turi 250 darbuotojų. „Nasdaq Vilnius“, Nasdaq Baltijos rinkos bei Nasdaq Technologijų ir verslo kompetencijų centro vadovė yra Arminta Saladžienė.

Apie Nasdaq:

Nasdaq yra didžiausia vertybinių popierių prekybos technologijų, vertybinių popierių kotiravimo ir informacijos paslaugų tiekėja visuose šešiuose žemynuose. Nasdaq paslaugų portfelyje – diversifikuoti sprendimai, leidžiantys klientams planuoti ir optimizuoti verslą, įgyvendinti verslo vizijas. Nasdaq technologijos – nepamainomas skaidrumą ir supratimą šiuolaikinėse pasaulio kapitalo rinkose užtikrinantis instrumentas. Nasdaq – tai pirmoji elektroninė vertybinių popierių birža pasaulyje, šiuo metu 50 šalyse valdanti 70 biržų, kuriose sudaromas maždaug vienas iš dešimties vertybinių popierių sandorių pasaulyje. Nasdaq kotiruojama daugiau kaip 3700 bendrovių, kurių rinkos kapitalizacija viršija 9,3 trilijonus JAV dolerių, Nasdaq paslaugomis naudojasi beveik 18.000 verslo klientų. Daugiau informacijos nasdaq.com/ambition arba business.nasdaq.com


Atsisiųsti.

Parašykite komentarą